Leave a comment

Începeți prin a alerga, și figura ta se va schimba radical

Reducerea de înaltă presiune Iată rezultatele sunt amestecate. Regulat de jogging reduce de înaltă presiune. În multe cazuri, mai bine decât medicamente. Exercitarea, de asemenea, funcționează ca o prevenire de înaltă presiune. Sistolice (de valoare mai mare) presiunea se poate reduce la 11 milimetri coloanei și presiunea diastolica (de mai jos costul) scade cu 20 de milimetri pilon.

Pista și boli cardiovasculare

Pista și boli cardiovasculareRezultatele în acest domeniu sunt, de asemenea, pozitive. Exerciții foarte probabil (acest lucru nu a fost demonstrat fără echivoc), reduce riscul de ateroscleroza (blocarea arterelor). S-a demonstrat că exercițiile fizice reduc mortalitatea după infarct miocardic la 20 %. De asemenea, riscul de complicații după incidente bolilor cardiovasculare, bolile care apar la nivel mai jos de la cvičících, iar efectele pozitive se observă în reabilitarea pacienților.

Pista este foarte bun și subestimate instrument pentru a îmbunătăți starea de bolnavi de diabet zaharat, dar, de asemenea, poate încetini debutul diabetului de al doilea tip sau chiar de a-l preveni. Pentru a îmbunătăți are loc un dublu efect de exerciții. Jogging, în primul rând, crește sensibilitatea la insulină și, de asemenea, crește toleranța la glucoză. Sensibilitatea la insulină arată cât de mult insulină aveți nevoie pentru a obține în fluxul de sânge pentru a umple opțiunea corespunzătoare. Sensibilitate scăzută, de obicei, slabe și acest lucru este asociat cu diabet zaharat de al doilea tip. Dacă cineva are un bun (suficient de mare) toleranța la glucoză, așa-i nivelul de zahăr din sânge crește doar un pic după administrarea de produse zaharoase. Toleranță scăzută la glucoză, din nou, este asociat cu diabet zaharat. http://proanfitt.info/

Efectul de jogging și exerciții, la toate de două ori. În primul rând, acesta este efectul pe termen scurt, care timp de aproximativ 16 ore după antrenament, pentru a îmbunătăți sensibilitatea la insulina. În plus, în termen de două ore după un antrenament de glucoză (zahăr), parțial absorbit din sânge un alt mecanism decât cu ajutorul insulinei. Efect pe termen lung jogging în combinație cu toleranță la glucoză.

Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a practica în mod regulat.

Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a practica în mod regulatÎntr-un studiu, bine instruit participanții au încetat practica de zece zile. Apoi li s-a servit de zahăr și concentrația de insulină a fost măsurată în răspuns la introducerea de glucoză. Această concentrare a fost de două ori mai mare decât înainte de pauză, în modul de învățare a programului. O doza de exercitare a declarat toleranță la glucoză aproape la aceeași stare, comparativ cu valoarea de la începutul pauză de la antrenamente.

Că excesul de greutate, care este un impact pozitiv curse de cai este clar. Jogging arde un număr mare de calorii în comparație cu sporturi, precum ciclism și altele, care să faciliteze mișcarea în diferite dispozitive. Matematică slăbire amar. Trebuie să consume mai multă energie decât ai obține din alimente și băuturi. Fiecare gram de grăsime în sine are aproximativ 9 calorii. În timp ce jogging pe plan, vei arde aproximativ 60 de calorii pentru fiecare kilometru. Exactă a costurilor va depinde, în special, la categoria sa de greutate.

În teorie, acest lucru înseamnă că, atunci când nezměněných obiceiurile alimentare, veți fi pe 1 kg de grasime mai ușor uběhnete 150 de kilometri. Practica, însă, un pic diferit. În primele două týdenech activității fizice regulate, veți fi schazovat greutate mult mai repede.
Nu va fi, cu toate acestea, a scăpa de grăsime. Activitatea fizică va consuma rezervele de glucide (carbohidrati), care sunt stocate în mușchi și cântărește destul de o cantitate semnificativă de apă. După cum urmează, de altfel, lucrează “miraculoase” de dieta, puteți scăpa de câteva kilograme pentru un timp foarte scurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *