Leave a comment

Cum de a începe o aventură cu entuziasm?

Gândindu-se că ei au început cu vanatoare, dar vrei să știi ce-ți este de activitate fizică poate aduce? O mulțime de diferite surse de raportat, aproape magice beneficiile jogging. Această informație este bazată pe o cercetare solidă sau doar mituri populare? În acest articol rezuma autoritate de articole științifice, care deja pe parcursul a zeci de ani cercetează ce fel de pozitive, dar și efecte negative, jogging dă celor care-l dedica în mod regulat.

Nevoie de jogging, poate da?

Nevoie de jogging, poate daPista are avantaje ca în бплотском, cât și mental. Destul de ciudat, avantajele în domeniul sănătății mintale, mai bine dovedit că, cel mai probabil, acest lucru se datorează faptului că aceste studii sunt pe termen scurt, rezultatele sunt mai ușor de măsurat și poate fi odstínit pe termen lung a factorilor de mediu. De a găsi pe termen lung efectul de rasă necesită timp și este costisitor de urmărire a unui număr mare de oameni.

Este dificil de a separa efectul de sport de la influența de alimentare, de masă mai puternică a oamenilor și mediului, care sunt în mod constant afectează starea noastră de sănătate. Oamenii de știință folosesc metode aleatoare de eșantionare a populației, care încearcă să elimine aceste efecte, cu toate acestea, ar trebui să acorde o atenție la ceea ce statistic, cu siguranta, rezultatele studiului sunt prezentate.

Pentru a evalua impactul curse de cai la longevitate este foarte dificil, în primul rând, din cauza lungimii, care ar fi aceste studii necesită, dar, în special, datorită faptului că durata de viață depinde de mulți alți factori, și este dificil de a alege un efect de pista. Din acest motiv, oamenii de știință cercetează această problemă pe șoareci și șobolani. Ei genetic similare la oameni, sunt mult mai scurtă durată de viață, și puteți fi siguri că toate acestea trăiesc în foarte asemănătoare mediu și primesc aceeasi dieta.

Studiile sunt de acord că pista are un efect benefic de sănătate fizică:

Studiile sunt de acord că pista are un efect benefic de sănătate fizicăPuterea (crește durata de viață)
Reductor de presiune înaltă
Boli de inima
Diabetul zaharat de al doilea tip
Excesul de greutate
Pentru a scăpa de vicii (fumatul și altele)
Osteoporoza (densitatea osoasa)
Cancerul de sân și de colon
Rezistenta

Total surprinzător de rezultatele studijí nu sunt definitive. Oamenii de știință sugerează o ușoară creștere a speranței de viață la bărbați mouse-ul, dar nu la femele. Rezultatele au fost ceva mai interesant pentru șobolani. Din nou, oamenii de știință au descoperit că exercițiile fizice prelungit durata de viață maximă, dar și pentru a prelungi durata medie de viață de aproximativ 10 %. Unii oameni cred că reducerea consumului de alimente crește durata de viață. De cercetare este arătat. Dacă aportul crescut de alimente este compensată de exerciții, acest lucru nu afectează durata de viață.

Un studiu în vârstă běžcích au arătat că oamenii care lucrează, au un risc mai mic de a avea un serios handicap în vârstă. Cu toate acestea, acest studiu nu ia în considerare faptul că oamenii care lucrează, pot avea exerciții și longevitate în gene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *